Продължете към съдържанието

РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПЕЧАТ
ВЪРХУ ДИСКОВЕ CD ИЛИ DVD

Предлагаме отпечатване на всякакви изображения директно върху повърхността на диск CD или DVD – снимки, надписи, графика, лого и комбинации от тези елементи. 

За печат върху компакт дисковете използваме различни технологии, според вида и спецификата на проекта, както и според големината на тиража. Можете да ни предоставите готов, разработен от вас дизайн или да възложите оформянето на изображението, което ще се печата върху диска на нас.

Прочетете повече или се посъветвайте с нас, за да прецените кой от видовете печат върху дискове CD или DVD е най-подходящ за вашите цели. Свържете се с нас, за да уточним параметрите на файловете за печат, които са необходими, според подходящата за вашия проект технология на печат.

Мастилено-струен печат върху дискове CD или DVD

Нанася се директен печат върху CD или DVD с помощта на принтер, който има приставка за печат върху дискове. Качеството е прецизно. За максимална трайност, след отпечатването на изображение, върху повърхността на диска се нанася и допълнително прозрачно лаково покритие (UV лак). 

Мастилено-струйният печат е изключително подходящ при малък тираж на дискове. Ако се нуждаете от един, пет или 20 броя, можете да ни изпратите готов файл и да получите дисковете си на същия или на следващия работен ден, според часа на поръчката ви. Ако не се намирате в София, ще получите дисковете на следващия работен ден чрез куриерите на Еконт.

Дигитален печат на дискове CD или DVD

Директен пълноцветен печат върху дискове по цифрова технология. Осигурява много добро качество на изображението върху диска и включен в самите мастила компонент за трайност на нанесеното печатно покритие, независимо върху CD или DVD.

Производителността на печатащата техника позволява по-големи тиражи за единица време отколкото мастилено-струйния печат. Ето защо, използваме тази технология при тиражи от 20 до 1000 броя дискове. Качеството е високо, разделителната способност много добра. Сроковете са кратки, в рамките на няколко работни дни.

Ситопечат върху дискове CD или DVD

Ситопечатът е една от първите технологии за трансфер на изображения. Позволява печат с голям детайл върху много и различни материали, в това число печат върху дискове CD или DVD. Отпечатването на многоцветни изображения става чрез нанасяне на цветовете един след друг. Това прави ситопечата относително скъп при пълноцветни проекти.

Предимство на ситопечата е голямата плътност на мастилото, което се нанася. Това избягва пикселизацията и позволява специфични ефекти, които не са възможни с други методи. Отпечатъкът е много траен.  

Ситопечатът не е високопроизводителен в областта на компакт дисковете CD и DVD, поради което най-често го използваме при тиражи до 500, които можем да изпълним в рамките на 5 работни дни.

Офсетов печат на дискове CD или DVD

Офсетовият печат е високопроизводителен вид печат върху CD или DVD, който използваме за тиражи от 1000 броя компакт дискове нагоре. 

Технологията е подобна на класическия офсетов печат върху хартия. Включва пренос на изображението чрез разлагането му на цветови компоненти (CMYK), след което нанасяне на всеки цвят поотделно, чрез перфектно напасване върху подложката, която в случая е компакт диск CD или DVD.

Използваме офсетовия печат, при поръчки за по-големи количества дискове. Той позволява производителност, добро качество и най-ниската цена за единична бройка. Сроковете варират от 3 до 10 работни дни, според големината на тиража.

Свържете се с нас
Работно време

10:00 – 18.00
понеделник – петък

Контакти

телефон: 02 974 42 92
мобилен 1: 0888 66 42 11
мобилен 2: 0884 19 45 40
Имейл: bostud@gmail.com

Адрес

София,
Метростанция „Младост 1“,
Търговски център „Рея“,
етаж 2, офис 54
(Младост 1, до блок 74)